O nama

Tvrtka Spalatina d.o.o.

Godina osnutka

Tvrtka Spalatina d.o.o. osnovana je 2006. godine. Specijalizirana i temeljna djelatnost je proizvodnja kućnih papuča i natikača te anatomske obuće. Sjedište tvrtke se nalazi u Solinu, pokraj Splita, gdje se nalazi proizvodnja, skladište, uredi i uprava.

Asortiman se proširuje iz godine u godinu, iz sezone u sezonu temeljem zahtjevima i potražnjom na tržištu. Trenutno tvrtka posluje sa stotinjak proizvoda u koje se konstantno investira kroz najbolje sirovine i materijale, opremu te se dodatno vrši educiranje i usavršavanje radnog kadra.

Proizvodnja

obiteljski posao

Tvrtka je uspješna i stabilna niz godina jer se temelji kao obiteljski posao. Vrlo važno je što konstantno tražimo kvalitetu po najboljoj cijeni! Proizvodi se svakodnevno pozorno kontroliraju i prate u svakoj fazi sve do završetka obrade i isporuke na tržište.

Unutar tvrtke svaki od ovih sektora garantiraju kvalitetu proizvoda u smislu izbora materijala, analize kvalitete, istraživanje trenda i zahtjeva tržišta te u konačnici izradu kolekcije obuće koja će biti proizvedena. Obuća pod markom Spalatina je prepoznatljiva po izraženoj kvaliteti izrade i biranim materijalima. Kvaliteta proizvoda je primarni i jedini cilj!

vizija, misija, cilj